Smeets’adviesgroep / Partner


Smeets’adviesgroep is gespecialiseerd in inkoop- en logistieke vraagstukken in de Gezondheidszorg. Smeets’adviesgroep is bekend met de werkwijze in instellingen en ziekenhuizen. Zij kent de markt van gebruiker tot leverancier, van cure tot care.

Het motto van Smeets’adviesgroep is: we doen het goed, of we doen het niet. Smeets’adviesgroep kan als enig inkoop en logistiek adviesbureau bogen op unieke en specifieke ervaring in de wereld die zorg heet en dat al sinds 1990, waarmee zij tevens het meest ervaren bureau is voor zowel instelling als bedrijfsleven .

Smeets is continue op zoek naar optimalisering in deze keten, zij streeft continue naar verbetering, waarbij sprake is van een win-win situatie.
 

Financiële uitdaging

De zorgkosten nemen jaarlijks toe, de vraag naar zorg wordt steeds groter. De financiële middelen zijn echter beperkt. Innovatie is belangrijk. Niet alleen de medische innovatie maar ook van de middelen om ervoor te zorgen dat de juiste producten en kennis kunnen worden ingezet. Daar is inzet van iedereen voor nodig, niet alleen van de specialist maar van alle betrokkenen.

Motivatie is de sleutel! Als je alle partners kunt motiveren zul je de bereidheid vinden om met zijn allen de klus te klaren.
 

Peilers

Een belangrijke peiler in het geheel is Inkoop, zorg voor het juiste product, op de juiste tijd, op de juiste plaats en tegen de juiste condities. Steeds weer blijkt het grote belang van een goed geautomatiseerd systeem. Een goed systeem zorgt voor goede communicatie en transparantie, waardoor je door grotere efficiency bespaart en ruimte creëert voor meer expertise.

Een ander uitgangspunt is de inzet van de juiste persoon op de juiste plaats, Smeets’adviesgroep heeft de beschikking over een netwerk van professionals van waaruit de juiste teams kunnen worden samengesteld. Niet alleen door inzet van tijdelijke specialisten, ook door het aantrekken van goed gekwalificeerd personeel zal de inzet van kennis en expertise van onschatbare waarde blijken voor de organisatie. Smeets’adviesgroep bemiddelt absolute kwaliteitsprofessionals op het gebied van Inkoop & Logistiek. Door jarenlange ervaring kent Smeets de markt en weet wat er speelt op Inkoop- en Logistiek gebied.

Uitbreiding van zorg vraagt ook om uitbreiding van dienstverlening en vernieuwing van huisvesting. Hiervoor is een specialistische aanpak nodig waar Smeets’adviesgroep veel ervaring in heeft. Afstemming binnen de instelling, afstemming met de bouwer. Smeets’adviesgroep is de schakel tussen de interne betrokkenen en de bouwer om alle processen vlekkeloos te laten verlopen.
 

Seminars

Smeets’adviesgroep wil haar kennis en ervaring delen, dat doet zij door regelmatig seminars te organiseren op het gebied van inkoop, inkoopsamenwerking, logistiek en verkoop. In een sfeervolle ambiance wordt dieper ingegaan op een vraagstuk. Vanuit verschillende kanten worden de stellingen belicht. Uiteraard zal het de deelnemers op deze bijeenkomsten aan niets ontbreken. Technisch en ook culinair wordt alles tot in de puntjes verzorgd.

www.smeetsadviesgroep.eu/