Sprekers / Carmen Vriesema

Carmen Vriesema

Carmen Vriesema

Carmen Vriesema is Manager Service en advies bij de Consumentenbond. Zij is de afgelopen tien jaar werkzaam geweest in verschillende functies binnen customer service afdelingen. Deze kennis en ervaring combineert zij met een passie voor Social Media. Carmen verzorgde in 2011 een lunchsessie over Community Management op het Nieuwe Media in de Zorg event.

Dit jaar heeft Carmen een plek op het hoofdpodium weten te veroveren. Zij komt vertellen over haar ervaringen met nieuwe media bij de Consumentenbond. De Consumentenbond komt op voor de belangen van alle consumenten en is al langer actief op het gebied van nieuwe media. Carmen laat ons zien welke keuzes er zijn gemaakt bij de Consumentbond en hoe zij de stap van zenden naar interactie aangaan.

Een event is niks zonder deelnemers. We willen daarom graag jouw input om het event zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te laten sluiten. Heb je een vraag die je graag door Carmen beantwoord ziet tijdens het Nieuwe Media in de Zorg event? Of heb je een andere tip of suggestie voor haar presentatie? Laat dan hieronder een reactie achter. 

 

Social Media

Consumentenbond online

Website Consumentenbond
Facebook
Twitter
Webcare via Twitter
YouTube

Stuur door
 
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.