Sprekers / Octave Regout

Octave Regout

Octave Regout

Octave Regout heeft vorig jaar spreektijd bij NMIDZ gewonnen om te vertellen over zijn bedrijf ContactDays. Dit is een platform dat (chronisch) zieken, familie en vrienden helpt om in contact te komen en te blijven met elkaar. Zie www.contactdays.nl De zieke kan op een eenvoudige manier de omgeving informeren over hoe het gaat. En de familie en vrienden kunnen makkelijk zien hoe ze de zieke kunnen steunen. Octave heeft als marketeer bij verschillende bedrijven gewerkt zoals ABN AMRO, Meeùs en Sp!ts. Het denken vanuit de consument is hem dan ook niet vreemd.

Octave zal spreken over hoe de vergrijzing het zorgstelsel de komende jaren steeds meer zal belasten. Wat betreft zorg zal men steeds meer afhankelijk worden van het eigen netwerk bestaande uit vrienden en familie. Octave vertelt hoe Social Media hier een faciliterende rol in kan spelen.

Een event is niks zonder deelnemers. We willen daarom graag jouw input om het event zo goed mogelijk bij jouw wensen aan te laten sluiten. Heb je een vraag die je graag door Octave beantwoord ziet tijdens het Nieuwe Media in de Zorg event? Of heb je een andere tip of suggestie voor zijn presentatie? Laat dan hieronder een reactie achter. 

 

Social Media

Stuur door
 
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Nog geen stemmen)
Loading ... Loading ...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.