Stem op pitches / Pitch – Mathijs Huis in ‘t Veld

Pitch – Mathijs Huis in ‘t Veld

Pitch – Mathijs Huis in ‘t Veld

In deze tijden van vergrijzing, stijgende zorgkosten en bezuinigingen zet de Nederlandse overheid vol in op zelfredzaamheid. Nederlanders moeten weer meer voor elkaar zorgen, zodat we een betaalbare en zorgzame samenleving in stand kunnen houden. Maar hoe gaan we ervoor zorgen dat de drukke individualistische Nederlanders vaker iets voor ouderen, chronisch zieken of mensen met een beperking gaan doen? Eind 2010 realiseerde mijn compagnon en ik dat een moderne online marktplaats voor vraag en aanbod een belangrijke oplossing zou kunnen zijn. Maar hoe start je als buitenstaander in de zorg en welzijn markt een succesvol initiatief? Hoe krijg je traditionele organisaties zo ver om mee te gaan doen? Hoe zorg je dat mensen je website weten te vinden en om hulp durven te vragen?

Zorgvoorelkaar bestaat nu een jaar en slaagt erin om nieuwe doelgroepen te bereiken. Bijna de helft van de vrijwilligers is jonger dan 40 jaar, vele organisaties zetten de website in om vrijwilligers te vinden en ook mensen met een hulpvraag doen een beroep op het netwerk van vrijwilligers en professionals om hulp te vinden. De uitdaging is nu om het netwerk landelijke uit te breiden. Graag maak ik jullie deelgenoot van onze avonturen om met www.zorgvoorelkaar.com een duurzame maatschappelijke impact in Nederland te realiseren.

 
Wil jij dat Mathijs de kans krijgt om zijn verhaal te doen tijdens het Nieuwe Media in de Zorg event? Stem dan hieronder op zijn pitch! Waardeer deze inzending met 1, 2, 3, 4 of 5 sterren. Als hij op 10 september de meeste stemmen heeft ontvangen, zie je hem op 27 september terug op het NMIDZ podium.

 

Social Media

 

Stuur door
 
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (48 stemmen, gemiddeld: 4.54 van de 5.00)
Loading ... Loading ...


2 comments on “Pitch – Mathijs Huis in ‘t Veld

  1. Nils Koppelaar on said:

    ***** vij sterren voor dit topconcept

  2. Marrianne Geerts on said:

    ***** sterren voor dit goede concept.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

HTML tags are not allowed.