Programma / Nieuwe Media in de Zorg


Het Nieuwe Media in de Zorg event vindt plaats op donderdag 27 september 2012. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom in het Postillion Hotel in Bunnik. Op dit moment wordt er achter de schermen nog hard gewerkt aan het programma. De eerste sprekers zijn bekend en zodra we er meer hebben vastgelegd, melden we dat natuurlijk direct via deze site. Heb je een goede suggestie voor een spreker of een onderwerp? Dan horen we graag van je via info@nieuwemediaindezorg.nl 

 

De volgende sprekers komen op 27 september hun verhaal vertellen:

    • Erwin Blom – eigenaar The Crowds: over nieuwe media, nieuwe technologie, communities, crowdsourcing en trends.
    • Octave Regout – directeur ContactDays: over vergrijzing en de rol van Social Media in de zorg.
    • Carmen Vriesema – Manager Service en advies bij de Consumentenbond: over keuzes omtrent nieuwe media bij de Consumentenbond en de stap van zenden naar interactie.
    • Daniel van de Wetering – Manager Online Media Strategies bij ‘s Heeren Loo: over de huidige trends en ontwikkelingen in de care en de online strategie van Nederlands grootste zorginstelling.
    • Richard Pflug – Senior Communicatie Adviseur bij HagaZiekenhuis: over het hoe en waarom van het HagaZiekenhuis online en op Social Media, maar ook hoe de organisatie bij deze vernieuwingen is betrokken.


Het dagvoorzitterschap is in handen van Kars Sterenborg.
Het programma eindigt om 18.00 uur waarna je nog kunt bijpraten met vakcollega’s. Uiteraard zorgen we dan ook voor een borrel en maaltijd.